Vakantie-opening Shot

De zomervakanties naderen. We hebben ervoor gekozen om, gelet op de korte tijd dat we pas open zijn (corona), om de zaal op zoveel als mogelijk speelmomenten open te houden. Shot blijft dus open deze zomer, maar met een licht aangepast openingsschema.

Shot op maandagen gesloten van 19 juli tot 16 augustus

De maandagavonden is Shot tijdens een groot deel van de schoolvakantie (midden) gesloten. Op 16 augustus gaan we op maandagavond weer open. Vanaf 16 augustus kan er weer getraind worden onder leiding van een trainer. De eerste weken onder leiding van Ric de Vos en vanaf 30 augustus onder leiding van Lorenzo Corsico.

Jeugdtrainingen

De jeugdtraining op de maandagen vervallen van 19 juli tot 16 augustus. De jeugd wordt uitgenodigd om in deze periode op de dinsagavond, woensdagavond of donderdagavond om 20:00 uur een balletje te komen slaan.

Vanaf donderdagavond 19 augustus kan de jeugd op de donderdagen vanaf 19:00 uur in de zaal trainen. Art Dewulf is dan aanwezig in de zaal, zodat onze jongere leden kunnen spelen.

Shot open op de dinsdagen, woensdagen en donderdagen


We houden de overige speelmomenten vooralsnog open. Mocht het heel erg rustig worden, dan kunnen we alsnog overwegen om nog en extra speelmoment te sluiten. Daarover communiceren we dan tijdig.