Testavond voor rubbers en batjes op 22 november

Dinsdagavond 22 november vanaf 20:00 uur wordt bij Shot weer een testavond voor rubbers en andere tafeltennismaterialen georganiseerd door SportEurope en Anne Vlieg. Deze avond is voor alle Shot leden.

Oud-international en -bondscoach Anne Vlieg zal dan namens onze huisleverancier en sponsor SportEurope de hele avond aanwezig zijn met een arsenaal aan rubbers en plankjes, om rubbers en frames uit te proberen en te kopen. Rubbers kunnen ter plekke geplakt worden. Ook kleding, schoenen, tassen en andere benodigdheden kunnen worden gekocht, of besteld. Pinapparaat is aanwezig.

Anne heeft altijd veel bij zich, maar natuurlijk niet alles: dus als je wensen hebt voor bepaalde rubbers, frames, schoenen of kleding, laat dat dan aan Ric weten (algemene.zaken@ttvshot.nl), dan kan hij Anne vragen dat mee te nemen. Het hele assortiment van SportEurope is te vinden op www.sporteurope.nl en je kan ze ook altijd mailen voor vragen: contact@sporteurope.nl. Shotleden krijgen bij SportEurope 20% korting op al hun artikelen (ze verkopen alleen geen Butterfly).

logo sporrt europe

Dus voor het testen en kopen van nieuwe rubbers, en al je vragen over tafeltennismateriaal: kom langs op de SportEurope-testavond op 22 november..