Sponsor worden

Shot is een financieel gezonde vereniging met voldoende inkomsten uit de contributie van leden om de basisstructuur te ondersteunen. Maar Shot wil meer. Naast de basisactiviteiten als een wekelijkse training voor de jeugd en senioren en een speelavond voor recreanten organiseert Shot activiteiten die de club het extra's geven, zoals bijvoorbeeld het oudjaarsdubbeltoernooi, het kindertafeltennisfeest en een uitje voor de jeugd. Ook biedt Shot de jeugd een tweede trainingsavond.

Om deze zaken te kunnen bekostigen zijn sponsors en adverteerders nodig. Maar natuurlijk niet voor niets. In ruil voor sponsoring biedt Shot sponsors publiciteit, gastvrijheid en de mogelijkheid uw bedrijf actief te promoten onder de leden en gasten bij Shot. Op de volgende pagina leest u meer over de mogelijkheden.

Meer weten?

Heeft u vragen, bent u geïnteresseerd om Shot te sponsoren of denkt u iemand te kennen die dit wellicht is, neem dan contact op met de sponsorcommissie.

Tarieven en naamsbekendheid:

De hieronder genoemde tarieven zijn onder voorbehoud. Overleg is altijd nodig voor de exacte prijzen.

Iedere sponsor krijgt een vermelding op onze sponsorpagina met een link naar de eigen website.

Sponsoring van een wandbord in onze eigen speelzaal

Kosten: € 150,- per jaar (60 x 240 cm)
€  75,- per jaar (60 x 120 cm)
(excl. aanmaakkosten bord)
Bereik: alle leden van SHOT; bezoekende teams; ouders en toeschouwers; oud-leden tijdens het oudjaarsdubbel.

Advertentie in onze Nieuwsbrief (15-18 keer per jaar)

Kosten: vanaf € 45,- per jaar (vanaf 26 cm2)
Bereik: alle leden van SHOT (via de e-mail); oud-leden (via de e-mail); bezoekende teams (barexemplaar); ouders en toeschouwers (barexemplaar)

Banner en vermelding op onze website

Kosten: gratis bij een advertentie in de nieuwsbrief, sponsoring van een wandbord of deelname aan de bedrijvencompetitie.
losse banner € 40,- per jaar (475 x 110 pixels)
Bereik: alle bezoekers van de website

Deelname aan de bedrijvencompetitie

Kosten:

€ 150,- per jaar (voor- en najaar of na- en voorjaar)
€ 75,- per jaar voor een tweede team.

De prijzen zijn inclusief een banner op de website en een advertentie in de nieuwsbrief. Tevens krijgt u korting op een wandbord.

Sponsoring van een clubactiviteit

Kosten: vanaf € 50,- (eenmalig)
Bereik: alle lezers van de Nieuwsbrief (aankondigingen en verslaggeving); lezers van de plaatselijke kranten (middels artikelen in de plaatselijke kranten*); (potentiële) deelnemers activiteiten

* Helaas kan SHOT niet garanderen dat een stuk ook echt geplaatst wordt en/of dat de sponsornaam niet verwijderd is door de redacteur van de krant

Naamsvermelding op kleding en tassen wedstrijdgroepen

in overleg

Naamsvermelding op andere uitingen van onze vereniging (telborden, afscheidingen)

in overleg

Gastvrijheid:

• Uitnodiging voor deelname aan het oudjaarsdubbel, kindertafeltennisfeest en andere activiteiten.

Promotiemogelijkheden:

• Het toevoegen van een artikel over uw bedrijf aan de Nieuwsbrief.
  • Uw folder is welkom in onze accommodatie.
  • Bij activiteiten kunnen wij deelnemers promotiemateriaal van uw bedrijf overhandigen.

17+18 juni   Voorbereidingen verhuizing (oude en nieuwe locatie)
24+25 juni   Verhuizing naar nieuwe locatie