Sponsor worden

Shot is een financieel gezonde vereniging met voldoende inkomsten uit de contributie van leden om de basisstructuur te ondersteunen. Maar Shot wil meer. Naast de basisactiviteiten als de wekelijkse trainingen voor de jeugd en senioren, speelavonden en een speelmiddag voor recreanten organiseert Shot activiteiten die de club wat extra’s geven. Zoals bijvoorbeeld naast de jaarlijks terugkerende activiteiten als het oudjaarsdubbeltoernooi, het schafeltennistoernooi en het Gelders Valleitoernooi ook incidentele activiteiten als interlands of het toernooi voor Chinese studenten in Nederland.

Wat heeft Shot te bieden?

Om deze zaken te kunnen bekostigen zijn sponsors en adverteerders nodig. Maar natuurlijk niet voor niets. In ruil voor sponsoring biedt Shot sponsors publiciteit, gastvrijheid en de mogelijkheid uw bedrijf actief te promoten onder de leden en gasten bij Shot. Dat kan bijvoorbeeld via:

• een banner op de website en advertentie in de nieuwsbrief
  • een wandbord (groot of klein) in de speelzaal
  • sponsoring van incidentele activiteiten zoals het kindertafeltennisfeest of het jubileum
  • sponsoring in natura
  • of in een combinatie van deze mogelijkheden.

Tarieven en naamsbekendheid:

De verschillende mogelijkheden voor sponsoring staan op een rij in het document Sponsoring van TTV Shot vanaf 2019. Dit kunt u hier downloaden.
Bekijk ook wie ons al sponsoren zijn op de Sponsorenpagina.

Meer weten?

Heeft u nog meer vragen? Bent u geïnteresseerd om Shot te sponsoren of denkt u iemand te kennen die dit wellicht is, neem dan contact op met de sponsorcommissie via email of direct via een van de contactpersonen: Wim van Breenen, tel. 06-51541210 of Frans Lambi, tel. 06-53554882