Wat heeft Shot u te bieden?

• Een eigen clubgebouw met ruime speelzaal, kleedkamers, douches en een vergaderruimte,
  • veel speelmomenten gedurende de week (zie hier).
  • Ruim voldoende (8/9) vaste tafeltennistafels, waardoor u nooit lang hoeft te wachten om te kunnen spelen.
  • Voor zowel jeugd als senioren één keer per week een training onder begeleiding van onze deskundige trainers.
  • Een trainingsrobot.
  • Gelegenheid tot competitiespelen op verschillende niveaus.
  • Gelegenheid tot recreatief spelen.
  • Een ontmoetingsruimte met bar waar het goed toeven is na geleverde inspanning.
De zaal bij Shot

Vrijblijvende proefperiode

Heeft u zin in een potje tafeltennis, maar weet u nog niet of u lid wilt worden? Kom dan vrij spelen op één van de speeldagen. Er zijn batjes aanwezig, u hoeft alleen uw sportkleding mee te nemen. Wel zijn schoenen die alleen binnen gebruikt worden, verplicht.
Om te ontdekken of u werkelijk lid wilt worden, mag u vier keer vrijblijvend spelen voordat u beslist.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen. Of komt u gewoon eens langs tijdens de openingstijden van het clubgebouw. De dan aanwezige trainers, spelers of barpersoneel zullen u graag te woord staan.