Wat heeft Shot u te bieden?

• een eigen clubgebouw met ruime speelzaal, kleedkamers, douches en een vergaderruimte,
  • 9 vaste tafeltennistafels, waardoor u nooit lang hoeft te wachten om te kunnen spelen,
  • training voor jeugdleden (tweemaal in de week) en een training voor senioren (eenmaal in de week), beide onder de leiding van deskundige trainers,
  • een trainingsrobot,
  • gelegenheid tot competitiespelen op verschillende niveaus,
  • gelegenheid tot recreatief spelen,
  • een ontmoetingsruimte met bar waar het goed toeven is na geleverde inspanning.
De zaal bij Shot

Vrijblijvende proefperiode

Heeft u zin in een potje tafeltennis, maar weet u nog niet of u lid wilt worden? Kom dan vrij spelen op één van de speeldagen. Er zijn batjes aanwezig, u hoeft alleen uw sportkleding mee te nemen. Wel zijn schoenen die alleen binnen gebruikt worden, verplicht.
Om te ontdekken of u werkelijk lid wilt worden, mag u vier keer vrijblijvend spelen voordat u beslist.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen. Of komt u gewoon eens langs tijdens de openingstijden van het clubgebouw. De dan aanwezige trainers, spelers of barpersoneel zullen u graag te woord staan.