Spelen bij Shot

Spelen bij tafeltennisvereniging Shot Wageningen

Wat heeft tafeltennisvereniging Shot u te bieden?

• een eigen clubgebouw met ruime speelzaal, kleedkamers, douches en een vergaderruimte,
  • 10 tafeltennistafels, waardoor u nooit lang hoeft te wachten om te kunnen spelen,
  • een trainingsgroep voor jeugdleden (twee maal in de week) en een trainingsgroep voor senioren (één maal in de week), beide onder de leiding van deskundige trainers,
  • een trainingsrobot
  • gelegenheid tot competitiespelen op verschillende niveaus,
  • gelegenheid tot recreatief spelen,
  • een fraaie ontmoetingsruimte met bar waar het goed toeven is na geleverde inspanning.

Vrijblijvende proefperiode

Hebt u zin in een potje tafeltennis, maar weet u nog niet of u lid wilt worden? Kom dan vrij spelen op één van de speelavonden. Er zijn batjes aanwezig, u hoeft alleen uw sportkleding mee te nemen.
Om te ontdekken of u werkelijk lid wilt worden, mag u vier keer vrijblijvend spelen voordat u beslist.

Wageningen en omstreken

Tafeltennisvereniging Shot is er niet alleen voor inwoners van Wageningen. Shot telt ook leden uit de naaste omgeving zoals Bennekom, Ede, Heelsum, Randwijk, Renkum en Rhenen. Er zijn zelfs leden die nog verder weg wonen, tot in Heerenveen aan toe.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen. Of komt u gewoon eens langs tijdens de openingstijden van het clubgebouw. De dan aanwezige trainers, spelers of barpersoneel zullen u graag te woord staan.