Shotfeest ingekort tot Shot-diner!

Het Shotfeest op zaterdag 13 november wordt, als gevolg van de nieuwe corona-maatregelen, ingekort tot een Shot-diner. We kunnen het feest-deel in de avond niet door laten gaan. We starten als gepland om 16:00 uur en het diner eindigt om 20:00 uur.

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van het Kabinet hedenavond om de corona-besmettingen terug te dringen, is de programmering aangepast. De feestcommissie en het bestuur hebben in overleg besloten om het programma in te korten en de zaal zodanig in te richten dat we voldoen aan de nieuwe maatregelen. De start is zoals was voorzien om 16:00 uur.

Shot-zaal voor Shotparty
De zaal is er al bijna klaar voor! Je waant je terug in de begintijd van Shot!

Het gewijzigde programma

16:00 uur        Opening met een “Shotje” als aperitief bij binnenkomst

16:30 uur        Welkomstwoord van de voorzitter

16:45 uur        Shot-veiling onder leiding van veilingmeester Frans Lambi

18:00 uur        Diner

20.00 uur        Afsluiting

Win een prijs met je zelfgemaakte fantasie-batje

Het enige echte “Shot rond-de-tafel-kampioenschap” en het feestdeel in de avond komen te vervallen. Echter aan het begin van de veiling zal de, overigens corrupte, jury bekend maken wie het “creatiefste zelfgemaakte fantasie batje” heeft gemaakt. Neem daarom je creatie mee. Er valt een mooie prijs te verdienen voor de twee origineelste batjes.

Wendbaar

We hebben als feestcommissie en bestuur snel knopen moeten doorhakken vanwege de nieuwe maatregelen. Het was onvermijdelijk dat het oorspronkelijke feestprogramma niet in zijn geheel kon worden uitgevoerd. We hebben daarbij een aantal keuzes moeten maken. Toch zijn we ervan overtuigd dat we nog steeds een leuk diner kunnen neerzetten en zo iets terug kunnen doen naar de leden die ons de afgelopen tijd zo trouw zijn gebleven. Zoals gezegd voldoen we met deze invulling aan de actuele richtlijnen en kunnen we de deelnemers een veilige omgeving gunnen.