Shot per 1 juli weer open in een 1,5 meter setting!

Het heeft even geduurd, maar vanaf 1 juli kunnen we dan eindelijk weer echt tafeltennis spelen. We zijn dan wel in mei al op onze parkeerplaats gestart met buitentafeltennis, al wordt dat door sommigen ge(dis)kwalificeerd als “campingpingpong.”

Hoe dan ook, het was voor een groep leden uiterst goed en gezellig om weer een balletje te slaan, ondanks wind, aflopende parkeerplaats en soms ook nog eens muggen of verkeerde weersvoorspelling.

Nu dan weer naar binnen. Hoe gaat dat in zijn werk?

Hygiëne, afstand houden voor en na het sporten en eigen verantwoordelijkheid

Met de versoepelingen van het kabinet komt de openstelling van Shot de facto neer op 3 afspraken:

1. We letten op onze hygiëne.
  2. We houden voor en na het spelen voldoende afstand.
  3. We nemen onze (eigen) verantwoordelijkheid en houden ons aan de afspraken.

Alle regels staan in onderstaande flyer op een rij. Lees deze zorgvuldig voordat je naar Shot komt!

Spelregels voor het veilig spelen bij TTV Shot

Evalueren en bijsturen

Het bestuur heeft op basis van de eisen die nu gelden een inschatting gemaakt hoe we binnen Shot de komende periode sportief en gezellig weer aan de slag kunnen.
We zullen op gezette tijden de situatie beoordelen en kijken of zaken anders kunnen en moeten.

Maandag:

• 18:30 – 19:45 uur: Jeugd-training, o.l.v. Johan Frederiks
  • 20:00 – 23:00 uur:  Reguliere seniortraining o.l.v. Ric de Vos. Training tot 21:30, daarna vrij spelen

• 20:00 – 23:00 uur: Senioren vrijspelen

• 13:30 – 17:00 uur:  Woensdagmiddag groep
  • 20:00 – 23:00 uur: Senioren vrijspelen (de speciale trainingen o.l.v. Henk van Spanje vervallen voorlopig)

• 18:30 – 19:45 uur: Jeugd-training
  • 20:00 – 23:00 uur: Senioren vrijspelen

Vakantieperiode

Tijdens de schoolvakantie (18 juli t/m 30 augustus) geldt:

• De jeugdtraining op maandag gaat gewoon door, waarbij er dan vooral vrijgespeeld wordt.  Een trainer is aanwezig ter begeleiding.
  • Er wordt voor de senioren geen maandagavondtraining gegeven op 3 en 10 augustus op die 2 dagen kan er wel kan er vrij gespeeld worden.
  • De donderdagtraining voor de jeugd komt te vervallen.

Vanwege de 3,5 maand dat we niet binnen hebben mogen spelen, blijven we deze zomerperiode dus in principe open van maandag t/m donderdag, zolang er voldoende interesse is om te spelen. En op al deze dagen is een barman/barvrouw aanwezig! De afgelopen maanden is er namelijk 0 barinkomsten geweest, hetgeen voor onze vereniging een substantiële financiële aderlating is, dus we nodigen jullie van harte deze financiële schade te herstellen.