Shot open overdag en in het weekend!

Naar aanleiding van de avond-lockdown die vanaf zondag 28 november geldt, heeft het bestuur besloten om een aantal extra mogelijkheden te creëren om overdag en in het weekend te tafeltennissen.

Naast de reeds bestaande overdag-openingen, is de zaal vanaf nu ook open op dinsdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagochtend. We weten niet hoeveel leden in staat zijn c.q. behoefte hebben om overdag dan wel in het weekend te spelen. We kijken de komende 2 weken hoe druk het op die extra openingen wordt, en kijken hoe verder te gaan.

Shot Open

Overzicht openingstijden Shot

Door de extra openingsmomenten is het mogelijk om op de volgende momenten bij Shot te spelen:

Maandagmiddag13:30 – 16:30vrij spelenAlle volwassen leden
Dinsdagmiddag12:30 – 15:30vrij spelenAlle volwassen leden
Dinsdagmiddag15:45 – 17:00training door JohanJeugdleden
Woensdagmiddag13:30 – 17:00training door Steef/BerendWoensdagmiddag groep
Donderdagmiddag14:00 – 16:00ASM-trainingOldStars
Vrijdagmiddag14:00 – 17:00training Lorenzo (15-17)Alle volwassen leden
Zaterdagmiddag13:00 – 15:45vrij spelenAlle volwassen leden
Zaterdagmiddag16:00 – 17:00training door Johan/ArtJeugdleden
Zondagochtend10:00 – 13:00vrij spelenAlle volwassen leden

Zoals jullie zien, blijven de woensdagmiddag en donderdag middag gereserveerd voor de groepen die nu ook al op die momenten trainen. Op beide middagen zijn alle tafels vaak bezet. Daarnaast wordt op donderdagmiddag speciaal training gegeven op basis van het ASM-model en staat de groepsdynamiek binnen de groep erg centraal, zodat het niet handig is als daar anderen doorheen “fietsen”.

Bar open

Als de zaal open is, kan gebruik gemaakt worden van de bar. Als je iets te drinken/eten neemt, reken dan af met het pinapparaat. Hoe dat werkt? Een handleiding ligt bij het apparaat.

Ons pin apparaat

Basismaatregelen, vaste zitplek een mondkapjes

Het houden aan de basisregels blijft van belang. We vragen hier weer een keer aandacht voor. Geef elkaar de ruimte om op een veilige wijze bij Shot te kunnen trainen. Als je niet speelt, hou dan de 1,5 meter afstand. We zijn weer verplicht om te werken me vaste zitplaatsen. Speel je niet, dan zit je dus op een stoel. Bij binnenkomst en verlaten van de zaal draag draag je een mondkapje. Ook het mondkapje is nu weer verplicht.

Hulp gezocht

Vele handen maken licht werk. Voor de extra openstellingen overdag kunnen we hulp gebruiken. We openen Shot zoveel als mogelijk, maar dat kan alleen als er Shotleden aanwezig zijn die QR-codes checken, de zaal openen en sluiten en die toezien op het juist en veilig omgaan met elkaar in deze corona-tijd. We kunnen nu met bestuursleden en met hulp Aad Termorshuizen en Art Dewulf de extra openstellingen bemensen. Zeker als dit langer gaat duren, kunnen we alle handjes hulp gebruiken. Heb je de mogelijkheid om tijdens een van de extra opstellingen te helpen, meld je dan bij Roland Mumm (secretaris@ttvshot.nl).

Sluiting rond de feestdagen

We blijven tot aan Kerst zolang mogelijk open.

  • Shot is wel dicht van 24 december 2021 tot en met 26 december.
  • Van maandag 27 december tot en met 30 december kan er getraind worden.
  • Van 31-12 t/m 2 januari zijn we dicht.
  • Vanaf 3 januari zijn we dus weer open.
Kerstmis