Shot op Woetstok, passief èn actief!

Op zaterdag 25 juni werd in het Torqpark in Wageningen het 7e Woetstok festival gehouden. Shot was merkbaar aanwezig, zowel in het publiek als op het podium! Eric Meijer drumde de sterren van de hemel in de band “Once in a lifetime”. Ze speelden muziek van Talking Heads.

Eric Meijer woetstok

Shot-fans trotseren de regen

Al vroeg in de middag arriveerden de eerste Shot-leden op het festival terrein: Narda, Natascha en Helma. Maar de Shot schare groeide al snel. Zo waren ook Johan van de Pol, Ric (met Ellen), Jan Ploeg (met Catrin) en Rho aan het eind van de middag present. En toen ging het toch nog flink regenen. Maar uiteindelijk trotseerden voldoende Shotters het slechte weer om rond 22:00 uur Eric’s optreden te kunnen zien. En ook gingen de voetjes nog van de vloer, of eigenlijk van het gras.

Shot in de regen op Woetstok
voetjes van het gras

Once in a lifetime

Eric Meijer, zo was te lezen op facebook, had een gekoesterde wens om ‘Once in a lifetime’ met een stel ‘Slippery People’ de ritmische grooves, meerstemmige samenzang en gestoorde dans-moves van de Talking Heads op te voeren. En dat deden ze met verve! Een mooi optreden en een erg gezellige middag/avond in het Torqpark.

Eric Meijer op Woetstok