Shot Kalender 2021

Alle activiteiten van Shot, sportief maar ook sociaal, zijn samengebracht in de Shot Kalender 2021. Omdat in de winter en het voorjaar de vereniging vanwege corona gesloten was, bestaat de kans dat er heel veel activiteiten worden ingehaald in de tweede helft van het jaar. Om het overzicht te houden heeft het bestuur de Shot kalender 2021 opgesteld. Je kunt de kalender hier downloaden.

Competitie, Clubkampioenschappen en Ladder

Op de kalender is de start en het einde van de competitie te vinden, evenals de clubkampioenschappen en de laddercompetitie. Ook de demo-avond van Sport Europe (op 23 november) heeft een plek op de kalender gekregen. Op tafeltennisgebied natuurlijk ook aandacht op de kalender voor het Shutters Inc. Top-20 (we hebben dit jaar een naam-sponsor) en de vriendschappelijke wedstrijden tussen Bad Hamm, MetzTT en TOGB.

ShotKalender2021

Sociale activiteiten en doenersdag

Naast de sportieve “evenementen” is op de kalender ook aandacht voor het uitgestelde Jubileumfeest (Shotfeest 2021 op 13 november) en de twee “opwarm”-avonden: het noppen-toernooi op 7 oktober en de bier/wijn proefavond op 30 oktober.
Handen uit de mouwen heeft ook een plek op de kalender. Op zaterdag 9 oktober staat een doendersdag op de kalender. Dan hopen we met een aantal leden weer eens een aantal klus- en schoonmaakacties aan gebouw en tuin te kunnen doen.

Hulp gezocht

Voor het Shotfeest (13 november), de bier/wijn proeverij (30 oktober) en het noppen-toernooi (7 oktober) zoekt het bestuur nog leden die mee willen helpen in de organisatie. Aanmeldingen graag bij Ric de Vos (algemene.zaken@ttvshot.nl) of Erik Simons (penningmeester@ttvshot.nl).

Ook kalender op website

Ook op deze website kun je alle activiteiten terugvinden. Kijk daarvoor op deze pagina.