Schrijf je in voor het 1e Shot Duo toernooi

Na een naderende zomerstop is het altijd weer zoeken om sportief op gang te komen. Daarom organiseren we als voorbereiding op het nieuwe seizoen een gezellig en sportief DUO toernooi.

Voorgift

Het interne toernooi wordt gespeeld met het voorgiftsysteem, zoals we dat kennen van het Wiltschut toernooi. Een voorgift is een handicap dat wordt toegekend aan een sterke speler om een zwakkere tegenstander een kans te geven om te winnen. De zwakkere speler krijgt dus een aantal punten voorsprong. Je speelt in je duo team met je partner in totaal 4 enkels en een dubbel tegen een ander team. Elke onderlinge wedstrijd levert een punt op en zo kun je maximaal 5 punten verdienen per Duo-wedstrijd.

Shot-duo-toernooi

Deelname staat open voor alle leden

Alle leden van Shot kunnen deelnemen. Dus of je nu speler bent van ons eerste top-team, recreant op maandagavond of OldStar op donderdagmiddag, iedereen kan meedoen! En het voorgift systeem maakt het mogelijk dat iedereen de winst kan binnenhalen.

Drie vrijdagavonden

De vrijdagavonden staan al wel vast, namelijk 26 augustus, 2 en 9 september. Je kunt je opgeven met meer dan 2 spelers, indien je niet elke vrijdag kunt spelen.

De opzet van het toernooi zal afhankelijk zijn van het aantal deelnemende teams. Zo kunnen we de voorronde in poules afwerken en dan toe werken naar een finale. Of we spelen bijvoorbeeld een 8kamp waarbij alle teams een keer tegen elkaar spelen.

Inschrijven

Durf jij de uitdaging aan om in een duo te strijden voor het eerste Shot Duo-kampioenschap ?

Schrijf je dan in met je partner(s) op het inschrijfformulier in de zaal of per email bij Johan Frederiks (johan.frederiks@hetnet.nl) of Sietse Hoekstra (secretaris@ttvshot.nl). Deelname is gratis.