Shotters - Leden van tafeltennisvereniging Shot

De leden van Shot zijn bepalend voor de sfeer van de club. Shotters zijn niet in één woord te vangen, maar als het moest zou het sleutelwoord waarschijnlijk "verschillend" zijn. Shotters komen uit de hele regio, hebben allerlei zeer verschillende achtergronden, zijn van alle leeftijden en hebben allerlei verschillende hobby's. Kortom, buiten tafeltennis lijken de leden weinig gemeen te hebben. Toch voelt iedereen zich thuis bij Shot en ook komen oud-leden graag nog eens terug. Om de verschillen tot hun recht te laten komen stellen leden en oud-leden zich voor in de rubrieken penhoudergrepen en websites leden.

29 maart, 19.30u, ALV