Over Shot

Actief tafeltennis bij Shot

Shot is een gezellige en sportieve tafeltennisclub met een rijk verleden en heden. Shot is al meer dan 50 jaar dé tafeltennisclub van Wageningen, waar topspelers als Trinko en Gerdie Keen hun tafeltenniscarrière zijn begonnen. Vanwege de eigen sfeer en goede faciliteiten trekt Shot ook mensen uit de wijde omgeving, van Bennekom, Ede, Renkum, Heelsum tot Rhenen en Randwijk aan toe.

Door plaats te nemen in het bestuur of in één van de commissies, dan wel door te helpen bij één van de activiteiten dragen veel Shotters hun steentje bij aan het reilen en zeilen van de club. En dit is niet alleen nuttig, het is vooral ook gezellig en draagt in grote mate bij aan de goede sfeer.

U kunt ons vinden op het volgende adres:

Haverlanden 92

6708GP Wageningen