Sponsoren

Sponsoren zijn belangrijk voor Shot. Hieronder presenteren wij onze sponsoren in alfabetische volgorde.

Meer informatie, ook over tarieven, vindt u op onze pagina over sponsor worden.

Cunera

Onze visie inspireert ons tot het maken van vloerbedekking en kleden uit duurzame natuurlijke grondstoffen en van hoogstaande kwaliteit, gewoon in Nederland.

• Design op natuurlijke basis
  • Kwaliteitsproducten uit eigen productie
Cunera vloerbedekking website

De geschiedenis van Cunera Vloerbedekking gaat terug tot 1870. Al decennialang produceert Cunera cocos lopers, tapijten en matten en maakt Cunera zich sterk voor natuurlijke vloerbedekking. En met succes!

De Boer Maatwerk in Interieur

Wilt u uw winkel, kantoor of horecagelegenheid een herkenbaar gezicht geven? De Boer Maatwerk in interieur ontwerpt en vervaardigt maatwerk interieur: van beursstands tot complete winkelinrichtingen. Een mooi interieur is een optelsom van materiaal, ontwerp en vakmanschap.

De Boer maatwerk in interieur website

De Boer Maatwerk in interieur is een familiebedrijf: we gaan pas slapen als het werk gereed is, en rekenen een eerlijke prijs. U betaalt dus niet te veel. Bovendien zijn we snel en flexibel. Daarmee zijn we de ideale partner voor architecten, zakelijke opdrachtgevers en particulieren.
Sinds 1932

Jan Linders

Als klein kind trekt Jan Linders samen met zijn vader met paard en wagen door Gennep om melk te venten. In 1963 begint hij de eerste echte supermarkt van de regio in Gennep. Vandaag is Jan Linders een supermarktketen met 62 vestigingen, van Wageningen tot Maastricht. We zijn trots op de ontwikkeling die we tot nu toe hebben doorgemaakt. Maar het belangrijkste zijn alle klanten die elke dag weer voor ons kiezen. Dáár doen we het voor!

Jan Linders Supermarkten website

Jan Linders is als familiebedrijf verankerd in de samenleving. Dat ziet u iedere dag terug in uw supermarkt, waar klantvriendelijkheid voorop staat. Ook bieden wij clubs en scholen uit de regio korting op boodschappen. Daarnaast is het Jan Linders Fonds opgericht. Een zelfstandige stichting die meer dan 62 lokale doelen steunt.

Roheba

RoHeBa zonwering, horren en stoffering levert professionele buitenzonwering en horren in de omgeving van Rhenen. Ook voor vakkundig advies over stoffering voor particulieren en bedrijven kunt u bij ons terecht. Wij zijn een familiebedrijf dat service en kwaliteit heel belangrijk vindt.

Roheba  zonwering, horren en stoffering website

U kunt bij ons zo naar binnen lopen voor advies of voor eventuele vragen. Wij zullen u altijd helpen een passende oplossing te vinden.
U vindt ons op het adres Steenoven 2, 3911 TR Rhenen.
T : 0317 – 613 983

Sport Europe

Tafeltennis is een sport voor iedereen. Daarom richt Sport Europe zich op zowel de professionele tafeltennissporter, de liefhebber als de thuissporter. Naast een groot en breed assortiment tafeltennis materiaal van alle topmerken beschikt Sport Europe over een showroom waar onze tafeltennis materialen optimaal getest kunnen worden. Hier wordt u bijgestaan door gerenommeerde trainers en materiaal experts bij uw zoektocht naar het meest geschikte tafeltennis materiaal.

Sport Europe website

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij, ook na de verkoop, graag contact met u. Zo kunnen wij u, waar nodig, van gedegen advies blijven voorzien. De showroom en het zijn bezoekadres te vinden op het adres: Avignonlaan 23, 5627 GA Eindhoven.

Transportbedrijf van Leusden

Een aantal containerwagens verzorgen voor vele aannemers en particulieren de afvalafvoer in de regio Wageningen. Voor veel klanten doen we ook de rolcontainers, niet alleen afval maar ook recyclebare materialen zoals papier en plastics.
Tevens zijn we sterk in het vervoer van wegenbouwmachines en andere machines, deze kunnen worden vervoerd tot een gewicht van ca. 100 ton. We rijden met trucks met diverse opleggers voor het transport van zand, grind, korrelmix, gronden en natuurlijk ook afval.
Onze betonmixer verhuurvloot bestaat uit vaste, afzetbare en trailermixers.Onze kraanauto’s zijn dag en nacht beschikbaar voor langdurige werken maar ook voor calamiteiten. Daarnaast zijn wij sterk in het verhuur van dumpers en graafmachines, hoogwerkers en machines.

Transportbedrijf van leusden Wageningen website

De geschiedenis van Transportbedrijf van Leusden gaat terug tot 1923, toen het bedrijf werd opgericht onder de naam Wageningse Riviergrint- en Zandhandel De Rijndelta en is gevestigd op Nude 1, dicht bij de haven van Wageningen. Deze is de basis van de zand en grindhandel, overslag van bruinsteen, lava en andere materialen. Van Leusden is hier van dienst voor aannemers en/of particulieren.