Sponsoren

Sponsoren zijn belangrijk voor Shot. Hieronder presenteren wij onze sponsoren in alfabetische volgorde.

Meer informatie, ook over tarieven, vindt u op onze pagina over sponsor worden.

Autoschadebedrijf de Nude

Het overkomt de beste, het zit in een klein hoekje en het gebeurt in een fractie van een seconde. Voor u het weet zit u met schade opgescheept. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk niets meer van terugzien. Dat is zo geregeld met de monteurs van De Nude.

Autoschadebedrijf de Nude in Wageningen

Autoschadebedrijf ‘De Nude’ is gevestigd in de gelijknamige wijk in Wageningen. Vader de Jonge startte ruim 40 jaar geleden met het schadeherstelbedrijf. Het bedrijf is inmiddels flink gegroeid en tegenwoordig is ‘De Nude’ in handen van zonen Berrie en Koos.

Cunera

Onze visie inspireert ons tot het maken van vloerbedekking en kleden uit duurzame natuurlijke grondstoffen en van hoogstaande kwaliteit, gewoon in Nederland.

• Design op natuurlijke basis
  • Kwaliteitsproducten uit eigen productie
Cunera Vloerbedekking Website

De geschiedenis van Cunera Vloerbedekking gaat terug tot 1870. Al decennialang produceert Cunera cocos lopers, tapijten en matten en maakt Cunera zich sterk voor natuurlijke vloerbedekking. En met succes!

De Boer Maatwerk in Interieur

Wilt u uw winkel, kantoor of horecagelegenheid een herkenbaar gezicht geven? De Boer Maatwerk in interieur ontwerpt en vervaardigt maatwerk interieur: van beursstands tot complete winkelinrichtingen. Een mooi interieur is een optelsom van materiaal, ontwerp en vakmanschap.

de Boer Maatwerk in Interieur website

De Boer Maatwerk in interieur is een familiebedrijf: we gaan pas slapen als het werk gereed is, en rekenen een eerlijke prijs. U betaalt dus niet te veel. Bovendien zijn we snel en flexibel. Daarmee zijn we de ideale partner voor architecten, zakelijke opdrachtgevers en particulieren.
Sinds 1932

Roheba

RoHeBa zonwering, horren en stoffering levert professionele buitenzonwering en horren in de omgeving van Rhenen. Ook voor vakkundig advies over stoffering voor particulieren en bedrijven kunt u bij ons terecht. Wij zijn een familiebedrijf dat service en kwaliteit heel belangrijk vindt.

Roheba zonwering, horren en stoffering in Rhenen

U kunt bij ons zo naar binnen lopen voor advies of voor eventuele vragen. Wij zullen u altijd helpen een passende oplossing te vinden.
U vindt ons op het adres Steenoven 2, 3911 TR Rhenen.
T : 0317 – 613 983

Sport Europe

Tafeltennis is een sport voor iedereen. Daarom richt Sport Europe zich op zowel de professionele tafeltennissporter, de liefhebber als de thuissporter. Naast een groot en breed assortiment tafeltennis materiaal van alle topmerken beschikt Sport Europe over een showroom waar onze tafeltennis materialen optimaal getest kunnen worden. Hier wordt u bijgestaan door gerenommeerde trainers en materiaal experts bij uw zoektocht naar het meest geschikte tafeltennis materiaal.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij, ook na de verkoop, graag contact met u. Zo kunnen wij u, waar nodig, van gedegen advies blijven voorzien. De showroom en het zijn bezoekadres te vinden op het adres: Avignonlaan 23, 5627 GA Eindhoven.