Sponsoren

Sponsoren zijn belangrijk voor Shot. Hieronder presenteren wij onze sponsoren in alfabetische volgorde.

Meer informatie, ook over tarieven, vindt u op onze pagina over sponsor worden.

Autoschadebedrijf de Nude

Het overkomt de beste, het zit in een klein hoekje en het gebeurt in een fractie van een seconde. Voor u het weet zit u met schade opgescheept. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk niets meer van terugzien. Dat is zo geregeld met de monteurs van De Nude.

Autoschadebedrijf de Nude in Wageningen

Autoschadebedrijf ‘De Nude’ is gevestigd in de gelijknamige wijk in Wageningen. Vader de Jonge startte ruim 40 jaar geleden met het schadeherstelbedrijf. Het bedrijf is inmiddels flink gegroeid en tegenwoordig is ‘De Nude’ in handen van zonen Berrie en Koos.


Meubeltopper

Voor al uw meubelen en accessoires kunt U al jaren terecht bij de Meubeltopper in Wageningen met een enorme keus in leren bankstellen en complete woonprogramma’s.

De Meubeltopper in Wageningen

Deskundig advies, service en scherpe prijzen zijn onze uitgangspunten.
Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen in onze ruime showroom op Mennonietenweg 15, 6702 AB Wageningen.Roheba

RoHeBa zonwering, horren en stoffering levert professionele buitenzonwering en horren in de omgeving van Rhenen. Ook voor vakkundig advies over stoffering voor particulieren en bedrijven kunt u bij ons terecht. Wij zijn een familiebedrijf dat service en kwaliteit heel belangrijk vindt.

Roheba zonwering, horren en stoffering in Rhenen


U kunt bij ons zo naar binnen lopen voor advies of voor eventuele vragen. Wij zullen u altijd helpen een passende oplossing te vinden.
U vindt ons op het adres Steenoven 2, 3911 TR Rhenen.
T : 0317 – 613 983


Restaurant Toledo

Bij restaurant Toledo in Wageningen kunt u onbeperkt tapas eten! Keus uit 50 (!) gerechten. Maar ook ligt er een uitgebreide a-la-carte kaart voor u klaar.

Restaurant Toledo in Wageningen

Niet alleen bereiden wij voor u een keur aan Spaanse gerechten, ook toppers uit andere internationale keukens vindt u bij ons.
Een diversiteit aan voorgerechten, hoofdgerechten en tapas geven u de mogelijkheid om de vele verschillende smaken op u in te laten werken. En u bepaalt meer dan ooit zelf hoeveel u eet en wat u uitgeeft!


Sport Europe

Tafeltennis is een sport voor iedereen. Daarom richt Sport Europe zich op zowel de professionele tafeltennissporter, de liefhebber als de thuissporter. Naast een groot en breed assortiment tafeltennis materiaal van alle topmerken beschikt Sport Europe over een showroom waar onze tafeltennis materialen optimaal getest kunnen worden. Hier wordt u bijgestaan door gerenommeerde trainers en materiaal experts bij uw zoektocht naar het meest geschikte tafeltennis materiaal.


Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij, ook na de verkoop, graag contact met u. Zo kunnen wij u, waar nodig, van gedegen advies blijven voorzien. De showroom en het zijn bezoekadres te vinden op het adres: Avignonlaan 23, 5627 GA Eindhoven.


Tapijtschuur

De Tapijtschuur verkoopt vloerbedekking (tapijt, vinyl, laminaat, marmoleum, enz), raamdecoratie (gordijnen, vitrage, enz) en binnenzonwering (jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, enz) in de breedste zin van het woord.

De Tapijtschuur in Wageningen

De Tapijtschuur heeft een grote voorraad in tapijt en vinyl die zeer snel te leveren is en wanneer wij uw keuze niet op voorraad hebben dan is uw bestelling meestal binnen 4 dagen in huis. Elke week hebben wij nieuwe aanbiedingen.
Wij nodigen u dan ook graag uit in onze winkel aan de Harnjesweg 29a in Wageningen.