OldStars: oproep aan onze leden

Ken je iemand in je familiekring, in je kennissenkring, of in je buurt, waarvan je denkt dat die misschien wel belangstelling zou kunnen hebben, wijs hen dan op OldStars tafeltennis en overhandig een flyer (liggen op de bar)

OldStars tafeltennis: wat is dat?

Bij OldStars tafeltennis wordt een aangepaste spelvorm aangeboden voor tafeltennis op latere leeftijd. Deze aangepaste speelvorm is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier willen bewegen en deel willen uitmaken van een sociale, gezellige groep.

Wij organiseren OldStars tafeltennis samen met het Nationaal Ouderenfonds en de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) en in samenwerking met diverse lokale organisaties.

OldStars tafeltennis is gericht op de doelgroep 55+ en is voor zowel mannen als vrouwen toegankelijk.

OldStarsFlyer

Start OldStars bij Shot op 4 november

Op donderdag 4 november vanaf 14:00 uur wordt de kick-off gehouden voor OldStars bij Shot. De belangstellenden die zich hebben gemeld, ontvangen we dan in onze zaal. Na de officiële openingshandeling zal Bettine Vriesekoop, zij is ambassadrice van OldStars Tafeltennis, een inleiding houden over OldStars en een eerste clinic geven aan de aanwezigen.

Na deze kick-off zullen de OldStars iedere donderdagmiddag spelen bij Shot.

OldStars-commissie Shot

De OldStars-commissie bestaat uit Steef Lips, Anneke Rot, Emma Solares en Joop van Raaij (aanspreekpunt). De commissie wordt vanuit het bestuur aangevuld met voorzitter Jan Ploeg. Op de OldStars-donderdagmiddagen zullen Berend Aukema, Louis Bouten en anderen  regelmatig een helpende hand bieden.