Nieuw lid van verdienste!

Frans Lambi, lid van verdienste!

Bij het afscheid van Frans Lambi als voorzitter van TTV Shot, afgelopen woensdag, is hij door het nieuwe bestuur benoemd tot lid van verdienste. Nadat Frans formeel was teruggetreden tijdens de vergadering, werd hij door Ric de Vos verrast met een mooi overzicht van alle verdiensten van Frans in de afgelopen jaren, waarvan natuurlijk het hoogtepunt is alle werkzaamheden rondom ons nieuwe onderkomen.

A.I. batje

Na dit Laudatio waren er natuurlijk bloemen en andere cadeaus. Eén van de cadeaus was een tafeltennisbatje met Artificial Intelligence aan boord. Heel mooi gemaakt door Ric.

Veilingmeester

Als laatste werd Frans een hamer overhandigd. Vreemd om een hamer te overhandigen aan een terugtredend voorzitter. Maar het was dan ook geen voorzittershamer, maar een veilingmeesters hamer. Frans is voor het leven benoemd tot veilingmeester van de beroemde jaarlijkse Shot-veiling. Onze nieuwe penningmeester Anatolj Ambachtsheer zal er blij mee zijn. Frans klopt jaarlijks tussen € 1.500 en € 2.000 euro uit de portemonnees van de Shot-leden tijdens de Shot-veiling.