Laddertoernooi bij Shot vanaf 5 juli 2021

Van maandag 5 juli tot en met dinsdag 7 september 2021 wordt het Laddertoernooi gespeeld. Alle leden kunnen deelnemen aan dit toernooi, dus ook de jeugdleden. De spelers die op 7 september op de eerste 6 plaatsen staan, spelen ene onderling toernooi. Het toernooi staat onder leiding van Aad Termorshuizen en Erik Simons.

Ladder competitie

De spelregels

• Alle Shot-leden kunnen deelnemen; doe-het-zelf aanmelding door je naam op de onderste plaats te hangen. Voeg aan je 06-nummer toe zodat je kan wordt uitgedaagd. Een ladder-whatsappgroep wordt aangemaakt.
  • De inschrijving sluit uiterlijk 29 juli 2021, maar wedstrijden kunnen al worden gespeeld vanaf maandag 5 juli.
  • Het is een toernooi zonder handicap.
  • Je speelt een best of five volgens de normale competitieregels.
  • Je mag iedereen die boven je staat uitdagen; win je, dan stijg je 2 plaatsen, verlies je, dan verandert er niets.
  • Uitslagen moeten op het formulier dat hangt naast de ladder worden opgeschreven.
  • Een revanchepartij mag dezelfde avond niet gespeeld worden.
  • Deelnemers mogen een uitdaging weigeren nadat ze op één avond 2× een wedstrijd hebben gespeeld waarbij ze uitgedaagd zijn.
  • Ladderwedstrijden mogen trainingen niet hinderen. De woensdagmiddaggroep kan onderling op hun eigen middag spelen, maar wordt verondersteld bij uitdagingen ook dinsdag- of donderdagavond te kunnen spelen, als voor de tegenpartij woensdagmiddag niet mogelijk is.
  • Voor zover de jeugd mee wil spelen en ze tegen senioren moeten spelen wordt verwacht dat ze na hun training om omstreeks 20 u spelen; senioren wordt gevraagd hiermee rekening te houden.

Laatste speeldag en afrondend toernooi

De laatste speeldag is dinsdag 7 september 2021. De spelers die op plaats 1 t/m 6 staan van de ladder spelen een onderling toernooi op dinsdag 14 september 2021 vanaf 20:00 u om uit te maken wie de winnaar wordt. De winnaar krijgt veel eer en een kleine prijs. Na 7 september wordt nagegaan of de spelers 1 t/m 6 aanwezig kunnen zijn. Bij afwezigheid worden spelers lager in de ranglijst uitgenodigd. De specificaties van het eindtoernooi worden nog bekendgemaakt.

Toernooileiding: Aad Termorshuizen en Erik Simons.