Jeugd mag buiten weer sporten

Jeugd mag buiten weer sporten. Dat is mooi. Het meeste tafeltennis wordt buiten gespeeld (op de camping) dus waarom niet bij Shot?
Afgelopen dinsdag heeft het Kabinet bekend gemaakt dat jongeren vanaf 29 april weer buiten kunnen sporten bij sportverenigingen. Dat is mooi, maar voor ons als binnensporters toch nog niet het bericht waarop we hadden gehoopt.

Vanaf 29 april?

We werken op dit moment aan plannen om toch op 29 april of zo snel mogelijk daarna met onze jeugdleden weer te kunnen sporten. We willen op droge trainingsdagen twee tafels op de parkeerplaats van Shot neerzetten en we onderzoek of we ook nog twee tafels achter op de speelplaats van de kinderopvang kunnen plaatsen. De exacte plannen hiervoor worden op dit moment door Johan Frederiks en Erik Simons gemaakt. Ze betrekken daar ook de adviezen bij die de NTTB hierover gaat afgeven en het bestuur praat er begin volgende week over. Zodra meer duidelijk is, zullen we de ouders van de jeugdleden per telefoon benaderen.

Tafeltennis buiten