In Memoriam Boudewijn van Oosten

Op dinsdag 2 februari is ons lid Boudewijn van Oosten op 80-jarige leeftijd overleden.

In Memoriam Boudewijn van Oosten

Boudewijn speelde sinds het voorjaar van 2019 bij ons. Hij deed graag aan sport en heeft diverse sporten beoefend. Vijf jaar geleden sloeg het noodlot toe en raakte Boudewijn vanwege een dwarslaesie aan een rolstoel gekluisterd. Met de sporten die hij tot dan toe beoefende ging het daarna niet meer. Boudewijn liet zich echter niet ontmoedigen en zocht naar een sport die hij mogelijk nog wel kon beoefenen, en dat is tafeltennis geworden.

Zo kwam Boudewijn twee jaar geleden bij SHOT terecht en werd hij  opgenomen door de enthousiaste woensdagmiddaggroep. Hij deed vanuit de rolstoel fanatiek mee, leerde snel, en kreeg al gauw vat op het spel. Boudewijn voelde zich erg thuis bij zijn woensdagmiddagmaatjes, en liet dat zijn gezin en zijn vrienden ook graag weten.

Hij genoot van en keek uit naar de woensdagmiddagen, maar de laatste weken van november en begin december toen er nog wel gespeeld mocht worden, kwam hij niet meer, uit vrees voor corona.  Helaas is Boudewijn dit jaar alsnog met corona besmet geraakt, en hoewel hij weer coronavrij verklaard was, is hij waarschijnlijk toch aan de gevolgen van corona overleden.

Wij zullen zijn spelplezier, zijn vriendelijkheid en betrokkenheid op de woensdagmiddagen missen.

Jan Ploeg, namens het bestuur

Steef Lips, Berend Aukema, en Louis Bouten, namens de woensdagmiddaggroep

Joop van Raaij