Hulp gezocht: NTTB Masters in Wageningen

Shot en NTTB werken samen aan de organisatie van de nationale Masters in Wageningen. Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vinden “de Masters” plaats in de sporthal van de Korfbalvereniging Wageningen.

Globaal speelplan

Op zaterdagochtend worden de Jeugdmasters gespeeld. Dat start om 10:00 uur en de laatste wedstrijd is gepland ca. 12:30 uur.

Zaterdagmiddag spelen de Heren en Dames vervolgens de kwalificatierondes van 14:00 uur tot ca. 20:30 uur. Op zondag spelen de Heren en Dames dan om de NTTB Masters titel. We beginnen dan om 10:00 uur en de finales worden gespeeld om 15:40 (Dames) en 16:20 (Heren).

Mastersbanner

Vrijwilligers gezocht

Voor de Masters zijn we op zoek naar vrijwilligers.

• Op vrijdagmiddag, 26 augustus (vanaf 14:00 uur), gaan we de zaal bij de Korfbalvereniging inrichten. We zoeken daarvoor 6-8 vrijwilligers. We denken dat we 4 uur bezig zijn.
  • Voor zaterdag 27 augustus zoeken we scheidsrechters. We spelen op 6 tafels die dag en we zoeken daaroom 10-12 tellers. We starten ’s ochtends om 10:00 uur en de laatste wedstrijd zal plaatsvinden om 20:00 uur. Ook als je een deel van die dag beschikbaar bent, graag.
  • Op zondag hebben we scheidsrechters van de Bond, dus dan hebben we geen tellers nodig.
  • Voor zondag 28 augustus overdag zoeken we 2 vrijwilligers die samen met Wim van Breenen en Jan Ploeg de NTTB ondersteunen bij de organisatie.
  • Voor zondag laat in de middag (vanaf 17:00 uur) zoeken we 6-8 vrijwilligers die helpen bij het opruimen van de zaal.

Aanmelden bij Wim van Breenen en Jan Ploeg

Heb je tijd en zin om te helpen, meld je dan bij Wim van Breenen (wimvanbreenen@gmail.com) of Jan Ploeg (voorzitter@ttvshot.nl).