Jeugdteams Shot kampioen!

Zaterdag 3 december was het feest in de Shot-tent: beide jeugdteams waren de voorlaatste wedstrijdronde, bij hun uitwedstrijden op 26 november, al kampioen geworden en dat moest bij de laatste thuiswedstrijd natuurlijk uitgebreid gevierd worden.  Beide teams zijn dit jaar zelfs voor de 2e achtereenvolgende keer kampioen geworden: reden te meer voor een feestje.

Shot 1 moest tegen uit bij “concurrent” Westa 2 minimaal 5 punten halen om die dag al zeker te zijn van hun kampioenschap. De thuiswedstrijd was 8-2, dus de kans was groot dat dit zou gaan lukken! Nick was tijdens e openingswedstrijd nog wat zenuwachtig en verloor helaas, maar Ruurd en Simon trokken het team weer in de goede richting. Het dubbel ging weer naar Westa, maar daarna wisten Nick, Simon en Ruurd het benodigde 5e punt binnenboord te halen! En dus was hun kampioenschap een feit. Uiteindelijk werd het 4-6 met 3 mooie overwinningen van Simon. Ruurd verloor zijn allereerste wedstrijd in deze competitie. De laatste wedstrijd was thuis tegen SMD3: Ruurd, Simon en Nick sloten het seizoen waardig af: 9-1, alleen het dubbel ging nipt verloren.

Team 2 speelde uit tegen SKF 6. De thuiswedstrijd was 9-1 voor Shot en het team had al 18 punten voorsprong op nummer 2: dus ook hier werd gerekend op een heel mooi kampioenschap.  Onder begeleiding en aanvuren van Mark, de vader van Job, werden de benodigde 2 punten direct door Owen en Job binnengehaald. Gefeliciteerd, alle 4! Het werd uiteindelijk een mooie 7-3 overwining voor Shot, met weer 3 overwinningen van Job die net als Simon Yin nog altijd op 100% staat! En ook een mooie overwinning door Varscha in haar laatste, zeer spannende partij (7-11 in de 5e set). Team 2 sluitte het seizoen thuis af met winst tegen TCB: 6-4. Job en Simon Yin eindigde hun competitie met 100% winst! Heel goed gedaan.

Voordat de laatste wedstrijd gespeeld ging worden, werden alle 8 kampioenen in het zonnetje gezet door Helma en Ric met een (chocolade) gouden medaiile en een mooie bos bloemen. Daarna tijd voor taart, die was meegebracht door de vader van Ruurd; genoeg voor alle Shotters, toeschouwers en tegenstanders. Nogmaals: alle spelers gefeliciteerd met dit mooie kampioenschap!

17+18 juni   Voorbereidingen verhuizing (oude en nieuwe locatie)
24+25 juni   Verhuizing naar nieuwe locatie