Competitie nadert het einde

In de afgelopen periode hebben alle teams twee wedstrijden gespeeld, eerst een thuiswedstrijd en daarna een uitwedstrijd.

Team 1, 1ste klasse, speelde de thuiswedstrijd tegen BIT. Deze derby werd gemakkelijk gewonnen door Shot, slechts één puntje werd er aan de tegenstander gegeven: 9-1. Alex en Matt wonnen al hun wedstrijden. De uitwedstrijd was tegen TVO.

TVO gaf meer tegenstand, tot 4-4 ging de strijd gelijk op. Maar toen zette Shot door en was de winst met 4-6 voor Shot. Matt won ook dit keer al zijn wedstrijden. Dit team staat ruim bovenaan en het is wachten wanneer het kampioenschap definitief is.

Team 2, 2de klasse, speelde thuis tegen Slagvaardig. Het was een moeizame wedstrijd die met 3-7 werd verloren, Sytse won twee wedstrijden. De uitwedstrijd tegen BIT was een betere wedstrijd. Het was een echte strijd met veel 5-setters, maar Shot wist de overwinning binnen te halen met 4-6. Mick won dit keer al zijn wedstrijden. Dit team staat op een stevige 3de plaats, met misschien nog uitzichten naar een 2de plaats.

Team 3, 3de klasse, speelde thuis een marathon wedstrijd tegen Litac. De wedstrijd was rond 2 uur afgelopen en het leverde Shot 4 punten op, er werd verloren met 4-6. Anatolj zorgde voor drie persoonlijke overwinningen. De uitwedstrijd bij Velp was gelukkig wat eerder klaar, maar ook nu kon Shot de wedstrijd niet winnen, er werd met 7-3 verloren. Anatolj en Johan F. wonnen allebei één wedstrijd. Ondanks deze twee nederlagen staat dit team toch nog op een mooie 2de plaats.

Team 4, 3de klasse, de thuiswedstrijd werd gespeeld tegen Cevelum. Deze wedstrijd past mooi in de rij gelijke spelen, want ook deze wedstrijd werd een gelijkspel. Johan vd P en Wilco wonnen beide twee wedstrijd. De uitwedstrijd was in en tegen Herpen. Dit keer ging de winst naar Shot, een 4-6 overwinning, Wilco won drie wedstrijden. Dit team staat op een vierde plaats in de competitie, maar er zijn nog wel mogelijkheden om iets hoger te eindigen.

Team 5, 4de klasse, had een thuiswedstrijd tegen DNW. Het was een gelijk opgaande strijd en zodoende werden de punten ook eerlijk verdeeld: 5-5. Jan en Frans wonnen beide twee wedstrijden. De uitwedstrijd tegen Looping werd nipt verloren met 6-4. Sietse had een goede avond en won al zijn wedstrijden. Dit team staat nu op een derde plaats, maar alles is nog mogelijk, er zijn vier teams met onderling slechts één punt verschil.

Team 6, 5de klasse, had een moeilijke wedstrijd tegen TVO. De uitwedstrijd werd nog gewonnen, maar nu lukte dat niet en werd er verloren met 2-8. Marijn wist de eer te redden door twee wedstrijden te winnen. De uitwedstrijd werd gespeeld tegen ETAC, tot 4-4 ging de wedstrijd geheel gelijk op, maar de laatste twee wedstrijden werden verloren en dus werd er verloren met 6-4. Marijn en Helma wonnen allebei twee wedstrijden. Helaas staat dit team op de laatste plaats.

De komende week spelen alle teams een uitwedstrijd. De laatste competitie wedstrijden zijn thuis op vrijdag 2 december. Kom dan gezellig even langs om de laatste aanmoedigingen mee te geven.

17+18 juni   Voorbereidingen verhuizing (oude en nieuwe locatie)
24+25 juni   Verhuizing naar nieuwe locatie