Jeugdteams ruim aan kop!

De twee teams hebben sinds de laatste rapportage een thuis- en een uitwedstrijden gespeeld, met tussendoor een week vrij. En het gaat nog steeds heel goed met beide teams: halverwege de competitie gaan beide ruim aan de leiding in hun poules!

Shot 1 speelde op 8 oktober thuis tegen Westa 2. Dit keer speelden Ruurd, Jacob en Nick. De openingswedstrijd van Jacob begon niet goed, maar daarna kwam het team goed op stoom en werd het uiteindelijk een ruime 8-2 overwinning. Ruurd wist opnieuw al zijn partijen te winnen, Jacob en Nick ieder 2. De uitwedstrijd op 22 oktober was bij SMD 3. Ditmaal speelden Simon Afridge, Jacob en Nick. Ook hier werden heel mooi 8 punten in de wachtgesleept. Jacob won nu al zijn partijen, en Simon en Nick ieder 2. Dit team staat halverwege de competitie riant bovenaan in hun poule, met liefst 10 punten boven nummer 2 (Westa). Ruurd heeft nog steeds een 100% score, Jacob 78, Simon 67 en Nick 56%. Ga zo door jongens, het kampioenschap wacht!

Team 2 speelde thuis tegen SKF6. Ook bij dit team ging de openingswedstrijd verloren, maar daarna maakten Owen, Simon Yin en Job, onder medebegeleiding van seniorlid Sietse Hoekstra, kortemetten met de Veenendaalers: 9-1. Simon en Job wonnen al hun partijen. De volgende wedstrijd was uit bij TCB 3, dat helaas maar 2 spelers ter beschikking had. Onder aanmoediging van begeleider en hulptrainer Anatolj speelden Varscha, Job en Owen de sterren van de hemel. Alleen Varscha was zo vriendelijk om de allerlaatste partij te verliezen en dus werden opnieuw 9 punten binnengehaald. Halverwege de competitie staat ook dit team bovenaan in hun poule en liefst 9 punten los van de gedeelde nummers 2 en 3 (TCB en Treffers). Job en Simon staan beide nog op 100% winst, Owen op 64% en Varscha op 20%. Heel goed gedaan alle 4, en ook voor jullie lonkt het kampioenschap!

Op zaterdag 5 november spelen beide teams weer thuis. Dus kom langs om onze jeugdteams aan te moedigen!

29 maart, 19.30u, ALV