Jeugdteams stomen op naar het kampioenschap!

Bij de jeugd zijn weer twee speelrondes geweest: de eerste twee van de serie returnwedstrijden. Het kampioenschap komt voor beide teams steeds dichterbij!

Shot 1 had de eerste ronde van de returnwedstrijden (29 oktober) weer vrij. Afgelopen zaterdag speelden ze thuis tegen ze thuis tegen Zevenaar 2. Werden er in Zevenaar nog 3 punten gegund aan de tegenstanders, dit keer lieten Ruurd, Jacob en Simon niets liggen voor deze zelfde tegenstander: het werd een prachtige 10-0 overwinning! Het team staat ruim bovenaan in hun poule: 7 punten los van nummer 2, SMD, met 1 wedstrijd minder gespeeld. En Ruurd staat nog steeds 100%!

Team 2 speelde eerst uit tegen Treffers 5. De heenwedstrijd thuis werd toentertijd met 4-6 verloren. Maar dit keer sloegen Simon Yin, Job en Owen onder enthousiaste begeleiding van Mark Geels, de vader van Job, de Arnhemmers bijna volledig van hun eigen tafel: 1-9. Simon en Job wonnen al hun partijen. De volgende wedstrijd was thuis tegen de nummer 2 in hun poule: Zevenaar 3. De wedstrijd in Zevenaar was nog 5-5, maar nu wisten Simon, Job en Varscha, onder begeleiding van Anneke Smidt en aanmoediging van Marcel Kop en onze oud-voorzitter Joop van Raaij, heel mooi met 6-4 te winnen van hun directe concurrent. Simon en Job wonnen weer al hun partijen en staan beide nog op 100% winst! Dit team staat nu liefst 14 punten los van nummer 2.

Beide jeugdteams spelen de komende 2 wedstijden uit; hun laatste wedstrijd is op 3 ecember thuis. Dus komt allen dan langs om onze jeugd aan te moedigen en ze te huldigen voor hun kampioenschappen! Want dat is voor beide teams nu toch wel zo goed als zeker.

17+18 juni   Voorbereidingen verhuizing (oude en nieuwe locatie)
24+25 juni   Verhuizing naar nieuwe locatie