Nieuws

Kampioenschap voor het grijpen voor beide jeugdeams!

De jeugd heeft afgelopen periode alleen op 12 november gespeeld en waren afgelopen zaterdag, de 19e, vrij.

Shot 1 speelde in Gendt tegen Getavé 1. Thuis bij Shot was het 8-2, dus de kans op een overwinning was groot. Simon en Jacob kwamen inderdaad al snel op een 0-2 voorsprong., waarna Joeri Visch van Getavé tegen Nick de aansluiting hervond. Maar na het dubbel, Simon, Jacob en 2 keer Nick was het duidleijk dat Shot niet meer in te halen was. Het werd uiteindelijk 2-8 omdat wederom Joeri toch nog een punt wist af te snoepen, dit keer tegen Simon. Jacob won heel mooi al zijn partijen. Het team staat nu 10 punten los met een wedstrijd minder gespeeld. Volgende week bij “concurent” Westra kan het kampioenschap al binnengehaald worden!

Team 2 speelde uit tegen TT Nijmegen 3. De thuiswedstrijd was 9-1 voor Shot, dus ook hier werd al gerekend op een mooie uitslag. Onder begeleiding van Ric reden Simon Yin, Job en Owen naar de vereniging van hun vorige trainer Martijn. Het was een ongelijke en snelle strijd: 10-0 voor Shot! Dit team staat nu 18 punten los van nummer 2: dus nog maar 2 van de komende 20 wedstrijden te winnen: dat kan niet meer mis gaan.

Beide jeugdteams spelen hun komende wedstrijd uit. Dus hun kampioensfeest zal zijn op 3 december, hun laatste thuiswedstrijd. Komt dan allen langs om onze jeugd te huldigen voor hun kampioenschap!!

 

Agenda

Hieronder vindt u een overzicht van de komende activiteiten van tafeltennisvereniging TTV Shot Wageningen.

Voor landelijke activiteiten is er de NTTB-agenda.

 

17+18 juni   Voorbereidingen verhuizing (oude en nieuwe locatie)
24+25 juni   Verhuizing naar nieuwe locatie
2 september   Officiële opening nieuw clubgebouw