Hét Shotfeest nadert: inschrijven kan nog!

Het Shot-feest wordt gehouden op zaterdag 5 november 2022, vanaf 16:30 uur. Dit inmiddels beroemde (of beruchte?) verenigingsfeest is een jaarlijks terugkerend, informeel en gezellig festijn voor de hele Shot-familie, dus zowel jeugdleden en hun ouders en broertjes/zusjes, als senior-leden met hun aanhang en/of kinderen. Ook onze sponsoren zijn welkom!

Programma geheim, maar voorspelbaar

Het precieze programma is zoals elk jaar nog zeer geheim, maar omvat in ieder geval weer een voortreffelijke diner en het enige echte Shot-Rond-De-Tafel-Kampioenschap (de winnaar van de laatste editie van dit gewilde kampioenschap, gehouden in 2019, was Narda Tiebosch). En uiteraard weer Dé Grote Veiling, waarbij geboden kan worden op allerlei ludieke en serieuze activiteiten/workshops/diners en mooie spulletjes ingebracht door Shotters; de opbrengst is voor onze vereniging: de veiling vorig jaar  leverde een het mooie bedrag van € 1508,73, waarmee we een eigen AED konden aanschaffen.

Dus zet de 5e november in je agenda vast, verzet eventuele andere afspraken. In de zaal hangt een inschrijfformulier waarop jij je, met eventuele aanhang, weer kunt inschrijven voor een Shotfeest zoals in het pre-Covid19 tijdperk! De kosten zijn: €12,50 voor seniorleden en partners, €8,50 voor juniorleden/kinderen, € 35,00 voor een gezin (2 volwassenen en 2 kinderen).

Inschrijven kan nog!

Inschrijven kan nog via het inschrijfformulier in de zaal of door een mail te sturen naar Ric de Vos (algemene.zaken@ttvshot.nl)

Foto’s Shot-feest 2021

Om alvast een beetje in de sfeer te komen of om je “over de streep te trekken” hieronder de foto’s van onze Shot-feesten in 2021 en 2019.

« van 4 »
« van 2 »

Groetjes,

Ric de Vos