De Boer Maatwerk in Keukens Top-20 bij Shot: 18 december

Op zondag 18 december vindt bij Shot (en deze keer dus niet bij de korfbalvereniging) de 5e editie plaats van het Top-20 toernooi. Top tafeltennis op Haverlanden. Komt dat zien!

Top 20 2022 logo

Tijdens de eerste Corona lockdown kwam Wim van Breenen op het idee om een Top-20 te organiseren in Wageningen. Inmiddels heeft hij al 4 van deze toernooien gehouden. Twee edities vonden plaats in Wageningen en werden georganiseerd bij de Korfbalvereniging. Twee andere edities vonden plaats in Zoetermeer (bij Taverzo) en Middelstum (bij Midstars).

Het organiseren van de twee edities bij de Korfbalvereniging Wageningen leidde uiteindelijk tot de samenwerking tussen Shot en de NTTB om “de Masters” in Wageningen bij de Korfbalvereniging te organiseren.

team nl

Spelers nationale team van de partij

Nu dan weer een “gewone” Top-20 en deze keer lekker knus bij Shot op Haverlanden. Wim is op dit moment druk bezig om de bezetting van het toernooi rond te krijgen. TeamNL-spelers Kas van Oost, Barry Berben en Gabrielus Camara doen mee. Ook Mark Smith, oprichter van Pingpong Alkmaar doet weer mee. Sponsoren zijn inmiddels ook gevonden. Eén van die sponsors is De Boer Maatwerk in Keukens en is de naamsponsor deze keer.

Kom vooral kijken op 18 december. De start van het toernooi is om 9:30 uur.