23 Maart bij Shot: Nederland tegen Slowakije

Voor de tweede keer in korte tijd, strijken de dames van TeamNL neer in Wageningen. Op donderdag 23 maart, 19:00 uur, nemen ze het deze keer op tegen Slowakije.

Interland NL SLOWAKEIJE

Strijd om directe plaatsing EK

De Nederlandse dames strijden bij Shot om directe plaatsing voor het EK Landenteams, dat in september in het Zweedse Malmö, wordt gespeeld. Nederland speelt in een poule met Frankrijk en Slowakije. De nummers één en twee plaatsen zich rechtstreeks. De nummer drie zal een extra voorronde moeten spelen, later dit voorjaar.

Nederland staat op dit moment laatste in de poule. Eerder werd de uitwedstrijd tegen Slowakije verloren. Omdat favoriet Frankrijk twee al twee maal te sterk was voor het nog jonge damesteam, zit er niks anders op dan met overmacht te winnen van het Slowaakse team.

Donderdag 23 maart, 19:00 uur, gratis toegang,

Op 23 maart is de zaal van Shot om 18:30 uur open voor publiek en zal de wedstrijd om 19:00 uur starten. De toegang is gratis en Shot is te vinden aan de Haverlanden 92 in Wageningen.

TeamNL bij Shot

TeamNL kan alle ondersteuning gebruiken tijdens de wedstrijd tegen Slowakije. Laten we ervoor zorgen dat het in ieder geval niet kan liggen aan de mentale steun van een enthousiast publiek!