Club kampioenschappen zondag 22 mei

Noteer in je agenda, verzet al je mogelijke afspraken en houd deze datum vrij: zondag 22 mei worden de clubkampioenschappen 2022 voor seniorleden gespeeld! Aanvang 10:00, verwachte eindtijd ongeveer 15:30; zaal open vanaf 9:30.

We starten deze dag met een selectieronde in kleine poules van 3 spelers, met plaatsing naar speelsterkte, zodat elke deelnemer zich eerst kan meten aan spelers van andere speelsterkte. De uitslag van deze eerste ronde vormt de basis van 3 nieuwe poules op speelsterkte: nummers 1 vormen poule A, nummers 2 poule B en nummers 3 poule C; met per poule een eigen finale om de 1e en 2e plaats. De winnaar van de sterkste poule A is dan tevens de echte clubkampioen van 2022 en ontvangt uiteindelijk de felbegeerde wisselbeker waarop zijn of haar naam voor eeuwig zal prijken.

In de finale van de A-poule moest Hans van Geffen (rechts) hard knokken tegen Jeroen Gorts (links) om in de Eregalerij van Clubkampioenen van Shot te komen.

Wie heeft de 22e mei de vorm van zijn/haar leven en weet de regerende kampioen Hans van Geffen van zijn troon te stoten? Alles is mogelijk bij het Shot-clubkampioenschap!

Dus ongeacht je speelsterkte of leeftijd: geef je snel op via het inschrijfformulier op de zaaldeur of stuur een mailtje naar algemene.zaken@ttvshot.nl.

Groetjes, Ric de Vos

De B-poule werd uiteindelijk gewonnen door Sietse Hoekstra (links), hier in de spannende finale spelend tegen Xinyou Yin.