Clubkampioenschappen senioren: 19 mei

Noteer in je agenda, verzet al je mogelijke afspraken en houd deze datum vrij: zondag 19 mei worden de clubkampioenschappen 2019 voor de senioren gespeeld! Aanvang 10:00 uur, verwachte eindtijd ongeveer 15:00 uur; zaal open om 9:30 uur.

Inschrijven

Wie heeft de vorm van zijn/haar leven en wint dit belangrijkste interne toernooi van het jaar? Geef je op via het inschrijfformulier op de zaaldeur of stuur een mailtje naar Ric de Vos.

Selectieronde & poules

Omdat elke Shot-speler in principe clubkampioen moet kunnen worden, wordt er begonnen met een eerste selectieronde waarbij de spelers van alle speelniveaus zijn gemengd. Op grond van deze eerste ronde worden de spelers vervolgens ingedeeld in poules op sterkte Per poule is er een eigen finale en bekers voor 1e en 2e plaats. natuurlijk is alleen de winnaar van de sterkste poule de echte clubkampioen en ontvangt de grote wisselbeker waarop zijn of haar naam voor eeuwig zal prijken.

Clubkampioenen senioren 2018 TTV Shot Wageningen

Opnieuw Matt?

Peicheng (Matt) Sun werd vorig jaar voor de 3e keer clubkampioen: wie weet hem dit jaar de beker te ontfutselen? Alles is mogelijk bij de clubkampioenschappen van Shot! We gaan het zien op 19 mei!

Groetjes, Ric de Vos