Internationaal tafeltennis bij Shot: Bad Hamm, Metz en TOGB

Op 22 Augustus vanaf 10:00 uur organiseren we bij Shot een aantal vriendschappelijke wedstrijden tussen Bad Hamm, spelend in de 2e Bundesliga, MetzTT dat uitkomt in de één na hoogste divisie PRO-B in Frankrijk en TOGB, de Eredevisionist uit Berkel en Rodenrijs.. Het duitse Bad Hamm wordt al jaren gecoached door onze Wim van Breenen en Henk van Spanje.

Tafeltennis op hoog niveau bij Shot

Dit idee is ontstaan om het team van Bad Hamm eens aan Shot voor te stellen. We horen veel verhalen over Wim en Henk die vaak op en neer naar Bad Hamm rijden om het team van Bad Hamm te coachen. En ook een mooie kans om hoog niveau tafeltennis een podium te geven in onze zaal.  Na de interlands van 2 jaar geleden (ja, zo lang geleden al weer) merkten we dat er, wellicht door de rijke historie bij Shot, veel liefhebbers zijn bij onze club en in de regio die graag komen kijken naar top tafeltennis. Doordat de spelers van Bad Hamm op 21 Augustus meedoen in Zoetermeer aan de Top-20 aldaar, was er de mogelijkheid om ze op de zondag eens bij ons aan het werk te zien.

Bad Hamm

Het volledige team bestaat uit Florian Bluhm (nr. 2 verdediger van Duitsland), Gerrit Engemann (lid onder 23 jaar Duitse selectie), Pekka Pelz (de winnaar van de eerste editie van Shot Top-20 vorig jaar) en André Bertelsmeier (lid Duitse jeugdopleiding ondere 15).Normaal speelt Laurens Devos ook in dit team, maar door deelname aan de Paralympische spelen zal hij er niet bij zijn.
Met dit team wil men bij Bad Hamm gaan strijden om de bovenste 2 plaatsen in de 2e Bundesliga om zo te promoveren naar de Bundesliga in Duitsland.

Het team van Bad Hamm

TOGB

Bij TOGB vinden we de talenten Milo de Boer, Floris Zur Mulen en Tim Gras, die allen lid zijn van het team NTT (Nederlandse Tafeltennis Talenten), en de oud Nederlands kampioen en veelvuldig speler van het Nederlands team Michel de Boer. In dit team is Milo de Boer één van de spelers die dit jaar naar het Europees Jeugd Kampioenschap gaat in Kroatie. Hij is de zoon van Michel de Boer, en ook de reden waarom Michel nog steeds actief is op het allerhoogste nivo in Nederland.

Het logo van TOGB

MetzTT

MetztTT komt uit in de een na Hoogste Divisie in Frankrijk. PRO-A is het hoogste niveau bij de Fransen en PRO-B waar MetzTT in uitkomt, zit daaronder. De Fransen uit de Moesel-stad spelen met Florian Bourrassau, Damien llorca, Corentin Mazaud en Noah Becourt. Het team wordt gecoached door Dorian Nicolle en Vincent Aumoitte.

MetzTT

Programma

De drie eams zijn erg blij met het organiseren van deze wedstrijd en willen jullie dan ook met mooi tafeltennis verblijden. Er zal gespeeld worden volgens het systeem van de Bundesliga, waarbij 4 enkelspelen worden gespeeld, evenetueel afgesloten door een beslissend dubbel. De wedstrijden starten om 10.00 in onze eigen zaal. Het programma is als volgt:

• 10:00 uur: MetzTT tegen TOGB
  • ca. 13:00 uur: MetzTT tegen Bad Hamm
  • ca. 16:00 uur: TOGB tegen Bad Hamm

De toegang gratis. Als de 1,5 meter beperkingen nog gelden, kunnen we ca. 35 mensen publiek ontvangen. Je kunt je aanmelden via voorzitter@ttvshot.nl of wimvanbreenen@gmail.com