Shutters Inc. Top-20

Op zondag 29 augustus vanaf 9:30 uur vindt de 2e editie plaats van het Shot Top-20 toernooi. Ook dit jaar strijden vlak voor de start van de competities 20 A-spelers om de winst van het Shot Top-20. Ook dit jaar in de zaal van de Korfbalvereniging Wageningen. Dit jaar hebben we een naam sponsor: Shutters Inc. (http://www.shuttersinc.nl/)

Top-20 toernooi

Zelfde opzet

De Top-20 is qua opzet gelijk aan vorig jaar. We bieden 20 A-spelers en een aantal buitenlandse spelers de mogelijkheid om het wedstrijdritme, vlak voor de start van de competitie, op niveau te brengen. In de ochtend wordt er in 4 poules gespeeld en daarna volgen in de middag kruisfinales en de finale. Wim van Breenen en Jan Ploeg vormen, net zoals vorig jaar, de organisatie.

Ook Top-20 in Zoetermeer

Onze vrienden van TAVERZO waren na onze eerste Shot Top-20 zo enthousiast dat ze in overleg met Wim van Breenen zijn getreden. De week voor het Shot Top-20 toernooi wordt daarom in Zoetermeer dit jaar het “De Boer Maatwerk in keukens Top-20”-toernooi gespeeld. Wim is bij deze editie in Zoetermeer betrokken.