Zaterdag 2 september: officiële opening nieuwe accomodatie

Tafeltennisvereniging SHOT uit Wageningen is verhuisd naar een nieuwe accommodatie en viert op zaterdag 2 september de feestelijke opening. We nodigen iedereen uit voor zowel het ochtend- als het middagprogramma.

Het nieuwe clubgebouw is gelegen aan Haverlanden 92 en is tot stand gekomen door verbouwing en uitbreiding van een bestaande gymzaal. De faciliteiten zijn vergelijkbaar met die in het vorige clubgebouw en de speelzaal biedt ook nu ruimte aan 8-10 tafeltennistafels. Het geheel is bijzonder fraai geworden dankzij de vruchtbare en intensieve samenwerking tussen gemeente Wageningen, bouwbedrijf Van Swaay en SHOT. De nieuwe accommodatie is ook nu weer in eigendom van de tafeltennisvereniging.

Het programma voor zaterdag 2 september ziet er als volgt uit:

Ochtend

Het ochtendprogramma (van 10.00-13.00 uur) is vooral bedoeld voor de Wageningse jeugd en omwonenden. Kinderen kunnen op een speelse manier kennismaken met het tafeltennis en omwonenden kunnen vertrouwd raken met onze accommodatie in hun woonomgeving. Anneke Rot zal hierbij mooie accordeonmuziek ten gehore brengen.

Middag

Het middagprogramma (van 14.00-17.00 uur) is bedoeld voor al onze externe contacten, sponsoren, oud-leden en tafeltennisvrienden van andere verenigingen. Het is het meer officiële deel van het programma met de officiële opening, enkele toespraakjes, ludieke tafeltennisdemonstraties van eigen leden en gelegenheid tot kennismaken met het nieuwe gebouw. Uiteraard is het ook een netwerkgelegenheid en een gezellig samenzijn, die worden opgeluisterd met livemuziek van Anneke Rot.

Avond

Het avondprogramma (van 18.30-23.00 uur) is voor de leden, hun gezinsleden en/of hun ouders, en andere introducés. Het is onze housewarming party, die begint met een feestelijke maaltijd waarna diverse leuke activiteiten gepland staan, waaronder natuurlijk de welbekende veiling. En niet vergeten, de band van Eric Meijer, die het geheel gaat opluisteren met een live optreden waarbij mag worden gedanst.