Sloopwerkzaamheden rondom clubgebouw

Sloopwerkzaamheden naast Shot

De herhuisvesting is in volle gang. De verbouwing van onze nieuwe locatie wordt voortvarend aangepakt en tegelijkertijd worden activiteiten ontplooid om het terrein waarop we nu gevestigd zijn klaar te maken voor een nieuwe bestemming.

Op dinsdag 18 april is gestart met de sloop van het oude gebouw van Diedenoort. Eerst wordt het gebouw inpandig gestript en daarna, in de week van 24 april, begint men met de buitenzijde. Tijdens de sloop wordt gesproeid tegen stofvorming.

In tegenstelling tot eerdere berichten wordt de inrit vanaf de Churchillweg niet afgesloten. Wel wordt er gewaarschuwd op de Churchillweg voor het uitrijden van het sloopverkeer.